Kowako Blog

Érdekességek, szemelvények az élet legváltozatosabb területeiről... Fotós honlapom, elérhetőségeim: http://kowako.hu

Linkgyűjtemény

Friss topikok

Másfélmillió lépés Magyarországon - cikksorozat

2008.11.16. 20:31 :: kowako

A Másfélmillió lépés Magyarországon nagysikerű országjáró túrasorozat, az Országos Kéktúra (OKT) útvonalát a Nagy-Milictől Írott-kőig, több mint ezer kilométeren követi.

Az 1979-ben forgatott, több hónapos útifilm háttérinformációiról ajánlok egy comment.com oldalról származó cikksorozatot az érdeklődők figyelmébe. A cikk eléréséhez: katt ide!

A hivatkozott cikk több részes és remélhetőleg sokaknak üdítő olvasmány lesz. A Rockenbauer Pál féle 3 részes  (és 14 alrészes) sorozat 2007 óta már DVD-n is elérhető, vagy akár az MTV Vidótárában online is megtekinthető ezen a linken.


További infók a Wikipédia szócikkében itt.

Egyúttal javaslom az OKT útvonalainak szakaszonkénti felkeresését személyesen is! Az országjárás és a természetjárás csak pozitív irányban képes fejleszteni a személyiséget, nyitottabbá, gazdagabbá tesz. 0-99 éves korig, ahogy mondani szokták :)

kowako

1 komment

Címkék: magyarország forgatás túrázás kéktúra 1979 országos kéktúra okt természetjárás másfélmillió lépés rockenbauer útifilm nagy milic írott kő

A bejegyzés trackback címe:

https://kowako.blog.hu/api/trackback/id/tr21772501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morgoncvaker 2008.11.19. 22:19:54

Kösz kowako, hogy népszerűsíted! Bár az index főoldalon is kint van egy többrészes cikk, de az ilyet sulykolni kell, amíg tart a fellendülés! :)
süti beállítások módosítása