Kowako Blog

Érdekességek, szemelvények az élet legváltozatosabb területeiről... Fotós honlapom, elérhetőségeim: http://kowako.hu

Linkgyűjtemény

Friss topikok

YouTube videók lementése - egyszerűen

2008.05.11. 16:00 :: kowako

A videómegosztó oldalak elterjedésével felmerült az igény, hogy a weben, on-line (streaming technológiával) megtekinthető videókat le tudjuk menteni a saját gépünkre is, hogy azok offline, azaz netkapcsolat nélkül is megtekinthetők legyenek. Így akár kedvenc videóklippjeinket is bárhová magunkkal vihetjük laptopon, mp4 lejátszónkon.

A letöltésnek számos módja van, én most egy általam meglehetősen egyszerűnek tűnőt ismertetek. Nem kell félni, hihetetlenül egyszerű!

  1. Le kell tölteni egy ingyenes, magyar nyelven is tudó letöltő programot közvetlenül innen (5,6MB).
  2. Telepítés után a program Flash videó letöltése fülére kell menni a főoldalon.
  3. Ezután a megjelenő fehér progiablakban a jobb gommbal előhívható menüből a Flash videó letöltését válasszuk. Itt megadjuk a pl. Youtube-ról származó videónk URL-címét, és beállíthatjuk hová és milyen minőségben/felbontásban szeretnénk konvertálni a videót. (Az URL címet a videómegosztó címsorából másoljuk be, változtatás nélkül.)
  4. A lementés percek alatt megtörténik, az elkészült pl. avi videófájl pedig akár azonnal, Windows Media Playerrel is megtekinthető.

Ennyire egyszerű!
Csak a szokásos problémára kell odafigyelni: most hová is mentettem? :)

SmileyCentral.comSok sikert a konvertáláshoz!

kowako

Szólj hozzá!

Címkék: streaming flash letöltés youtube videó online avi konvertálás url offline

A bejegyzés trackback címe:

https://kowako.blog.hu/api/trackback/id/tr92463883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása